Nieuwsarchief

Kommil Foo heeft een nieuwe single klaar: 'Zoogdier'

Over enkele weken brengt Kommil Foo een nieuw album uit: Liefde zonder meer. Met negen splinternieuwe songs. Maar nu is er dus ook de eerste officiële single, die kreeg de naam Zoogdier ('Ik ben een zoogdier/ Ik sabbel en ik zuig'). 

BELUISTER 'ZOOGDIER' HIER

Fintro Literatuurprijs 2017 - De Lezersjury

Raf Walschaerts is momenteel, samen met de Lezersjury - bestaande uit 100 boekenfans -, de 5 boeken van de shortlist aan het lezen.

Zij beslissen wie de Prijs van de Lezersjury verdient! Raf is de enthousiaste moderator van het forum. Hij volgt de discussies, komt tussen, stelt vragen of werpt nieuwe invalshoeken op. Zin om mee te discussiëren? Klik dan hier.

Op 14 mei wordt bekendgemaakt welke van deze 5 genomineerde boeken de Fintro Literatuurprijs 2017 wint. Meer info op: www.fintroliteratuurprijs.be

Raf Walschaerts zoekt 100 boekenfans voor zijn lezersjury

Voor de Fintro Literatuurprijs 2017 spreken twee jury’s zich uit over het beste boek van 2016. De 100-koppige Lezersjury, met Raf Walschaerts als voorzitter, kiest uit vijf titels wie de prijs van de Lezersjury wint. Wie lid wil worden van deze Lezersjury, kan zich vanaf vandaag hier online inschrijven!

Fintro Literatuurprijs 2017
Deze bekroning, voorheen de Gouden Boekenuil, is de belangrijkste literaire prijs van Vlaanderen. De Vakjury, met Kathleen Cools als voorzitter, buigt zich al enkele maanden over de volledige boekenoogst van 2016. Zij maakt op 8 april de shortlist bekend. De Lezersjury zal deze 5 boeken lezen en bekroont eveneens een winnaar.

Gezocht: 100 boekenliefhebbers!
Raf Walschaerts is op zoek naar 100 gepassioneerde lezers die zich schrap zetten om vanaf 8 april de vijf boeken van de shortlist te lezen.


 

Lees je veel, discussieer je graag over boeken en ben je minimum 16 jaar? Schrijf je voor 20 februari in op http://www.fintroliteratuurprijs.be en overtuig ons waarom de lezersjury niet zonder jou kan! Raf rekent alvast op jou!

De Fintro Literatuurprijs 2017 is een initiatief van Boek.be en komt tot stand met de steun van Fintro.
De prijs wordt op 14 mei uitgereikt in de Handelsbeurs in Gent. 

Pagina's