Gastenboek

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder! Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken? Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen. Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg. Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks. Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Gisteren in Bonheiden heel stil geworden, maar ook heel hard gelachen. Ik vind geen woorden voor de prachtvoorstelling die jullie maakten, en waar wij als publiek konden genieten !!!! Bedankt voor jullie puurheid, muzikaal talent en nog zo vele dingen dat we mochten meemaken. Ik hoop dat jullie nog lang niet aan pensioen denken Ik ontmoette Mich ooit in Alpe d'Huez (lang geleden) en wou hem iets zeggen, maar kwam niet uit mijn woorden en zei toen maar : 'Goed bezig, Doe zo voort ! Dat meen ik nog altijd
Mannen, in 1 woord: TOP! Voor de 2de keer genoten van SCHOFT! Op nog vele jaren KOMMIL FOO! Hoera
Gisteravond genoten in Lelystad. Ben er nog vol en stil van. Eindeloos veel bewondering.
31 januari 2018 Rijswijkse schouwburg. De nieuwe show heeft mij weer ontroerd en betoverd. Bedankt mannen en ik kijk alweer uit naar de volgende!
Zeist, 27 januari 2018 KleinKunst met 2 Kapitale K’s. BB: Belgische Broers die verstild zingeven zonder ook maar één noot, toon, beweging of gevoel te veel. Zoals het hoort...
Vanavond in Overijse alweer een prachtige voorstelling van Kommil Foo bijgewoond. Waw! Echt met volle teugen genoten; van de eerste tot de laatste minuut. Chapeau, mannen! Ik kijk al uit naar de volgende.
Gisteren na de show zei ik jullie niet meer op een podium te durven staan. Integendeel : inspirerend, fantastisch, goed! Dank jullie
Na alle voorstellingen van Kommil Foo te hebben gezien, dacht ik dat Raf en Mich mij niet meer konden verrassen. INTEGENDEEL. ;-)
Gisteravond in Aalst ondervonden dat lach en traan mooi dicht bij mekaar kunnen liggen. Schoft was prachtig! Dank voor onvergetelijk mooie avond!

Pagina's