Gastenboek

Gisteren de Dodentocht uitgestapt. Na 80 km blaren, pijn en misselijkheid heb ik mijn muziek opgezet. Kommil Foo heeft me door de laatste 20 km geholpen. Bedankt heren!
Magische avond in OLT, idd. Fantastische songs,virtuoos gebracht, met de klassieke kommilfoo mix van schaterlach en melancholie. Uniek. Blij zoiets te kunnen/ mogen meemaken. Dank U
Optreden in OLT Rivierenhof gisteravond was subliem ! Zo van genoten ! En zoals altijd met een lach én een traan. Geweldig :)
Eindelijk heb ik jullie optreden in het Capitool in Gent gezien. Echt genoten. Zal mij altijd bijblijven. Bedankt KF.
Afgelopen donderdag 'schoft' gezien. Adembenemend. Merci
Voor mijn 23ste verjaardag werd ik uitgenodigd om een voorstelling (SCHOFT) van jullie bij te wonen in den Arenberg in Antwerpen. Iets wat ik al veel eerder wou doen! Echt van genoten, gelachen, vanbinnen stilgestaan,... en erover liggen nadenken. Dank.Je.Wel. :) We vonden het stuk écht top!
Gisterenavond in Zaandam genoten van een indrukwekkende voorstelling. Stof tot nadenken. Met muziek die raakt, ontroert, kippenvel bezorgt.
Voor mijn vijftigste verjaardag vandaag de CD "Liefde zonder meer" gekregen! Ik ben er zo blij mee! Na jullie voorstelling in Sint-Truiden gezien te hebben, blijven de verhalen en liedjes in mijn hoofd hangen! Ontroerend mooi!
Uw nieuwe CD Liefde Zonder Meer is ongelooflijk mooi!
Gisteravond voor de derde keer Schoft gezien in Kampen, deze keer samen met vrienden die net als wij zeer onder de indruk waren. Kommil Foo ontroert, lacht, schuurt en verdiept. Wat een genot om weer bij jullie voorstelling aanwezig te mogen zijn. Graag tot een volgende keer hier of in België waar we ook graag komen.

Pagina's